N-druk logo logo

Logo ontwerp

Wij ontwerpen
straffe logo's

LOGO's die een stevige indruk maken

Je logo is hét uithangbord van jouw zaak. Daarom is het belangrijk dat het logo past in het concept en imago van jouw bedrijf of product. Ben je op zoek naar een partner om jouw logo te ontwerpen? Contacteer ons

Wens je ook jouw drukwerk door ons te laten verzorgen, dat kan!

professioneel logo laten ontwerpen door N-druk

Logo's

Logo laten ontwerpen

Na een inleidend gesprek, waarbij we rekening houden met kleuren (combinaties), lettertypes, stijlen, … starten we met het ontwerp. Het eindresultaat van het nieuwe logo matcht perfect met jouw wensen.

Vijf redenen waarom je een logo door ons zou laten ontwerpen.

Portfolio

Tevreden klanten met

straffe logo's

Hier vind je een greep uit de klanten die je vooraf gingen.

Veelgestelde vragen

Je hebt al een uniek en professioneel bedrijfslogo vanaf 400 euro.

Zeker! Eens jouw nieuwe logo helemaal af is, bezorgen we je het logo in de meest courante bestandsformaten (pdf, jpg en png), maar ook in (eps) vector bestand.  Dit formaat wordt veel gebruikt voor het drukken van kledij of voor belettering.

Ja hoor! Als je ons jouw logo bezorgt in de beste uitvoering die je hebt (bijv. in jpg of png formaat, of op briefpapier of visitekaartje), kunnen we dit met onze software overtrekken. Zo maken we jouw logo terug helemaal gedigitaliseerd. 

Tijd voor een
nieuw logo?

Heb je interesse om met ons samen te werken? Dat zouden we super vinden! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven