N-druk logo logo

SEO en SEA

Beter gevonden
worden in Google

SEO en SEA verhogen je ranking in Goolge

SEO of zoekmachineoptimalisatie wordt toegepast om je site beter vindbaar te maken en de ranking te verbeteren in Google. SEO is geen eenduidige actie, maar wel een reeks van technieken en strategieën die je kan toepassen op jouw website en webcontent. Het doel ervan is om jouw website of webshop zo hoog mogelijk te laten scoren binnen de zoekresultaten van Google.

SEO

SEO (zoekmachine optimalisatie)

SEO, of gewoonweg zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat je website een zo hoog mogelijke ranking krijgt bij zoekrobots zoals voornamelijk Google, maar ook Bing en Yahoo.

Een goede structuur, relevante (tekst)inhoud, goed gekozen zoekwoorden en backlinks zijn enkele belangrijke factoren van SEO. Maar op vandaag zijn ook een beveiligde verbinding (https), een mobielvriendelijke lay-out en de snelheid van je website heel belangrijk voor de ranking.

Hoe hoger de ranking, hoe meer bezoekers je website krijgt!

Vind je je website niet terug in Google op de gewenste zoekwoorden, of vind je dat de ranking te laag is? Neem dan contact op met ons.

SEO en SEA strategie door N-druk Diksmuide
SEA Google

SEA

SEA (Search Engine Advertising)

Als je jouw website nog meer wilt promoten dan is SEA (Search Engine Advertising) via Google Ads de ideale oplossing.

Het verschil met SEO is dat je via Google Ads wel een zekere garantie hebt van de vindbaarheid van jouw site naast de natuurlijke zoekresultaten van de zoekmachines. Een ander voordeel is dat je alleen betaalt voor bezoekers die vanuit de advertenties doorklikken naar jouw website (pay per click). Je kan je campagne dus volledig volgens jouw budget voeren.

Veelgestelde vragen

We zorgen dat zowel je website als het CMS technisch in orde zijn en geoptimaliseerd voor Google. In het CMS stellen we een SEO tool ter beschikking waarmee je de website inhoudelijk verder kan optimaliseren voor Google.

Aan de hand van een stappenplan helpen we jouw Ads campagne opzetten.

  • Doelstellingen van jouw SEA vastleggen: wens je meer bezoekers of doel je op meer conversie?
  • Bepalen van juiste zoektermen en schrijven van effectieve advertenties
  • Campagne management: maximale resultaten met minimale kosten
  • Rapportages: via specifieke rapportages krijg je bruikbare conclusies en aanbevelingen

Jouw website
hoger in Google?

Heb je interesse om met ons samen te werken? Dat zouden we super vinden! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven