N-druk logo logo

Webshop laten bouwen

Start nu met je
eigen webshop

webshops op maat

Heb je een winkel of bedrijf dat producten verkoopt, dan is een webshop en e-commerce bijna niet meer weg te denken. Je producten zijn niet alleen 24/7 online zichtbaar, maar het is ook een ideale manier om je producten niet alleen lokaal, maar ook wereldwijd te verkopen en je omzet te laten stijgen.

E-commerce

E-commerce

E-commerce is het proces van het kopen en verkopen van producten via elektronische middelen, zoals mobiele applicaties en internet. Een webshop is dus een ideaal middel om jouw online verkoop te boosten.

Enkele zaken die je moet weten vooraleer je aan een webshop begint.

  • Weet welke juridische regels er gelden.
  • Ken je doelgroep.
  • Hoeveel tijd wil/kan ik aan m’n webshop besteden?
  • Welke betaalmiddelen moet ik aanbieden?
  • Hoe verzend ik mijn pakketjes?
  • Welke onlinemarketing moet ik kiezen?

Bekijk alvast eens de FAQ, daar vind je misschien al een antwoord.

e-commerce
webshop starten

Webshop

Webshop laten bouwen

Wil je een webshop laten bouwen, dan kunnen we je daar zeker bij helpen. Na een verkennend gesprek kunnen we samen de strategie bepalen. Daarna kunnen we beginnen met het opzetten van de structuur en content van je webshop.

We werken met Woocommerce, is één van de meest gebruikte oplossingen ter wereld, niet alleen omdat het gratis is, maar ook omdat het enorm veel plugins (en uitbreidingen) biedt. Enorm veel mogelijkheden én altijd volledig op jouw maat. 

Wil je even samenzitten om kijken wat voor jou de mogelijkheden zijn? Contacteer ons, we maken graag tijd voor jou.

Veelgestelde vragen

Omdat een webshop altijd op maat wordt gemaakt, is het vooraf moeilijk te bepalen wat de kost zal zijn. De prijzen om een webshop te laten bouwen lopen daarom ook sterk uiteen. Maar om toch een idee te geven: je hebt al een webshop met CMS die je helemaal zelf kunt aanpassen vanaf 2500 euro.

TIP: Wist je dat je kan genieten van een investeringsaftrek voor de investering in een webshop voor e-commerce. Dit kan voor zowel kleine vennootschappen als voor zelfstandigen. Je kan tot 20,5% van het investeringsbedrag van jouw webshop aftrekken van je belastbare winst! Lees er hier meer over.

Je krijgt geen beperking in het aantal producten, er kunnen dus zoveel producten en categorieën aangemaakt worden als je zelf wilt.

Producten kunnen één voor één manueel worden ingegeven in het CMS van de webshop. Maar heb je honderden producten, dan kan dit ook via een automatische import van een csv-bestand met alle producten en categorieën.

Ja hoor, dat kan zeker. Omdat wij met WooCommerce werken, één van de populairste opensource e-commerce oplossingen ter wereld, zijn hier heel wat koppelingen mogelijk. Bestaat de koppeling toch niet of is die heel specifiek, dan kunnen we je doorverwijzen naar één van onze gespecialiseerde partners.

Ja hoor, dat kan zeker. Meertaligheid is wel een extra optie en valt buiten het standaard webshop pakket.

Een eigen webshop
voor jouw zaak?

Heb je interesse om met ons samen te werken? Dat zouden we super vinden! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.
Scroll naar boven