N-druk logo logo

Webdesign

Van ontwerp tot website

Professionele websites en webshops

Webdesign is veel meer dan enkel een mooie, gebruiksvriendelijke en professionele website of webshop op maat laten maken. Ook een relevante domeinnaam, performante webhosting, SEO (zoekmachineoptimalisatie) en het gebruik van praktische Google tools zijn onmisbaar voor een geslaagd online project.  N-druk bouwt straffe websites en webshops die geoptimaliseerd zijn voor Google om jouw online vindbaarheid te verbeteren.

Websites

Ontwerpen van websites

Heb je nog geen bedrijfswebsite?

Of heb je een verouderde, statische website? Dan is het hoog tijd om daar verandering in te brengen! Tegenwoordig gaan je klanten en potentiële klanten quasi altijd online gaan zoeken. In deze Google zoekresultaten mag jouw website dus zeker niet ontbreken.

Een bedrijfswebsite brengt naast gebruiksgemak een aanzienlijke tijdswinst met zich mee. Dit zowel voor je klanten als voor jezelf. Je klanten en potentiële klanten verwachten trouwens om je online terug te vinden en zo op de hoogte te blijven van het aanbod producten, diensten, acties… Of net om informatie te zoeken en op te vragen. Denk maar aan je openingsuren, telefoonnummer, adres, recensies en zoveel meer. Vergeet ook zeker niet om je zaak of bedrijf te vermelden op Google Mijn Bedrijf. Weet je niet hoe? Wij kunnen dit voor je regelen.

Het is duidelijk dat je de online aanwezigheid van je bedrijf dus best niet uit het oog verliest!

Woocommerce webshop Gunstigkoopje -responsive webdesign op iPad

Webshops

Bouwen van webshops

De Belg spendeerde tijdens coronacrisis een derde meer aan producten online. Lokale platformen en meer bepaald de lokale webshops doen het ook steeds beter.

Heb je een winkel of bedrijf dat producten verkoopt, dan is e-commerce (online verkoop) en een webshop op vandaag een must. Met online verkoop kan je niet alleen je winkel en producten 24/7 promoten, maar ook je omzet verhogen.

Overweeg je om een webshop te laten bouwen, of wens je meer informatie? Neem contact op.

Webhosting

Domeinnamen en webhosting

Een goede en relevante domeinnaam en kwalitatieve webhosting zijn onontbeerlijk voor een snelle en performante website of webshop.

We adviseren je graag bij het kiezen van een sterke domeinnaam en kijken vervolgens om die domeinnaam te registreren.

Een performante webhosting garandeert een snellere website en is ontzettend belangrijk om je website quasi 100% uptime te houden. Dit heeft een positieve invloed op de ranking van je website in Google.

domeinnaam extensies
SEO strategie door N-druk Diksmuide

SEO & SEA

SEO en SEA

SEO, of zoekmachine optimalisatie, zorgt ervoor dat je website een zo hoog mogelijke ranking krijgt bij zoekrobots, zoals Google, Bing,…

Als je jouw website nog meer wilt promoten dan is SEA (Search Engine Advertising) via Google Ads de ideale oplossing. Het verschil met SEO is dat je via Google Ads wel een zekerheid hebt van de vindbaarheid van jouw site naast de natuurlijke resultaten van de zoekmachines.

Google

Google tools

Google behoort al jaren tot één va de grootste bedrijven ter wereld. Dit komt vooral omdat Google allerlei verschillende tools aanbiedt waar iedere marketeer/ onderneming gebruik van maakt of gebruik van zou moeten maken.

De zoekmachinemarkt wordt gedomineerd door Google, ruim 90% van de zoekopdrachten wordt via Google uitgevoerd. Deze gratis tools bieden relevante informatie zodat jouw website beter gemaakt kan worden voor Google en dus ook voor jouw doelgroep.

Wil je weten welke Google tools voor jouw bedrijf interessant kunnen zijn? Contacteer ons.

Google tools

Veelgestelde vragen

We zorgen uiteraard dat jouw website zo snel mogelijk online kan, maar we zijn natuurlijk ook voor een stuk afhankelijk van de input van content en informatie die we van jou ontvangen. Heb je al de meeste content al klaar, dan mag je rekenen op drie tot vier weken

Iedereen is welkom bij N-druk, maar we focussen ons vooral op KMO’s, zelfstandigen en verenigingen.

Bij N-druk geen louche meerjarencontracten of gedoe bij opzeg. Als je bij ons een domeinnaam registreert en/of webhosting of servicepack neemt is dat altijd voor de periode van één jaar, en wordt telkens stilzwijgend verlengd voor dezelfde duur. Opzeggen kan door een mail of aangetekende zending te sturen minstens één maand voor de hernieuwingsdatum. Al hebben we natuurlijk liever dat je bij ons blijft 😉

Dat kan zeker. We bouwen voor jou graag een nieuwe website en kunnen de content van jouw bestaande website overnemen. Zo hoef jij je hier niets van aan te trekken.

Tijd voor een
nieuwe website?

Heb je interesse om met ons samen te werken? Dat zouden we super vinden! Contacteer ons voor een vrijblijvende afspraak.

Scroll naar boven